Kerstmarkt

Een orgineel kerstfeest

In de gezellige decembermaand organiseert Restaurant De Wiemel al 8 jaar sfeervolle kerstmarkten inclusief borrel, diner of buffet. Tijdens deze kerstmarkt kunnen al uw genodigden een eigen kerstpakket samenstellen. De kerstmarkt is geschikt voor kleine en grote groepen, tot wel 600 gasten. Dit is een speciale en vooral persoonlijke manier om een jaarlijks kerstgeschenk te geven. De combinatie, van het kerstcadeau en de gezellige kerstviering met bijvoorbeeld uw collega’s of verenigingsleden, maakt het uitje compleet. Geen standaard kerstpakket meer, maar een zelfgekozen cadeaupakket onder het genot van een gezellig samenzijn. 

Eigen kerstpakket samenstellen

Een cadeau naar eigen keuze

Tijdens het aperitief en tussen de gangen door, kunnen de genodigden hun eigen cadeautjes uitzoeken. De waarde van het kerstpakket ontvangen uw genodigden in de vorm van muntjes bij binnenkomst in een kersttasje. De muntjes vormen het betaalmiddel waarmee iedereen het eigen kerstpakket samenstelt aan een reeks gezellige en diverse kraampjes. 

Volop keuze uit het aanbod van regionale ondernemers
Op de kerstmarkt staan verschillende ondernemers uit de omgeving. Er zijn kramen met zoete en hartige delicatessen, wijnen en bier, standjes met sieraden en accessoires, boeken, kook- en bakproducten, beauty producten, home & living, gereedschap, kleding en noem maar op. Er is volop keuze bij de kerstmarkt van Restaurant De Wiemel kerstmarkt! 

Kerst vieren in eigen stijl
U kunt de manier waarop wij uw kerstviering organiseren ook geheel zelf bepalen. In dit geval geeft u zelf aan welke kraampjes qua sfeer het beste passen bij uw genodigden. Helemaal in de kerstsfeer of gaat u toch voor een meer neutrale ambiance? U bepaalt uw kerstviering tot in detail; soorten kraampjes, strak afgerokte statafels en basis kerstversiering of juist volop uitpakken met grootse decoraties en thema-aankleding, het is allemaal mogelijk. Voor ieder budget zorgen wij voor de gewenste invulling.

 

Kerstviering bespreken?

Wij nodigen u uit

Wij nemen graag de tijd om u geheel vrijblijvend, onder genot van een kopje koffie, van allerlei informatie omtrent het kerstdiner, -borrel en de kerstmarkt te voorzien. Neem contact met ons op via 0599-564725 of via het contactformulier. Wij kijken er naar uit om u en uw gasten te mogen verwelkomen in de feestelijke decembermaand!

Afspraak maken