Wijn- & Spijsavond

Op 13 april 2018 vindt er een bijzondere wijn- & Wildavond plaats in Restaurant De Wiemel. U kunt genieten van een heerlijk 6-gangen diner met daarbij passende wijnen per gang.

Aanvang van deze gezellige Wijn- & Spijsavond is 18.30 uur, waarbij we u verwelkomen met een heerlijk glas bubbels.

Het menu:

amuse: Gebakken geitenkaas met spek en honing.
Jansz Premium Non Vintage Brut Cuvee
Pipers River region - Tasmania

***

Lamsham met een salade van parel couscous.
Chataeu Cazal Viel Rose
AC Saint-Chinian - Frankrijk

***

Taartje van vis op groene asperges met een saus van venkel.
Twin Islands Sauvignon Blanc
Nautilus Estate - Marlborough - Nieuw Zeeland

en

Ramon Bilbao Verdejo
DO Rueda - Spanje

***

Gekonfijte eendenbout met een jus van honing en tijm.
Kendall-Jackson Vinter's Reserve Pinot Noir
Costal Vineyards - USA

en 

Laurent Miquel Faugeres 'Kinsale'
AC Faugeres - Frankrijk

***

Fourme dámbert, Morbier aop affine & Chaource aop.
Errazuriz Max Reserva Chardonnay
Aconcagua Costa - Chili

***

Perentaartje met creme brullee en perensorbet.
Rivesaltes Ambre
AC Rivesaltes - Frankrijk

***

Koffie met nougat en moccaboontjes.

 

Het complete arrangement kunnen we u aanbieden voor slechts € 55,00 per persoon. Daarnaast ontvangt u op deze avond een interessante korting op de themawijnen, verkrijgbaar bij De Slijterij uit Borger.

Mocht u geen wijn drinken dan kost het menu €45,00 en houdt u niet van het menu maar uw tafelgenoten wel, neemt u dan even telefonisch contact met ons op om een menu samen te stellen.

 

Reserveer