Wat zeggen onze klanten?

Lees ze hieronder

Onze complimenten.

13 juli 2017

Lieve mensen,

Bedankt voor jullie vertrouwen!
Het eten was heerlijk. Uitstekende bediening. 
Nogmaals onze hartelijke dank.

hartelijke groet,

A. Bloem.

bruiloft 15 juni 2016

15 juni 2016

Wij hebben echt een top dag gehad op een prachtige locatie.
Als we het over moesten doen zouden we niets anders doen. Het was perfect.

Gerwin en Noah Mol- v. Leeuwen

Super!

2 mei 2017

Onze bruiloft op 2 mei is een absolute topdag geweest. Wat was het fijn dat je de trouwceremonie zo mooi binnen geregeld had toen bleek dat het weer zo slecht zou worden.

Tim & Demelza Moinat- Lautenbach

Top dag!

2 september 2016

We hebben een fantastische dag gehad en kijken er nog met heel veel plezier op terug!
Alles was tot in de puntjesgeregeld en jullie hebben ons echt verrast met een aantal dingen. Zoals dat jullie er stonden met een dienblad na het feliciteren en de hapjes tijdens het diner. Ook de locatie was prachtig met de pompons en de rode loper.

Marjolein en Alex Kuiper

bruiloft 21 april 2017

1 januari 1970

Wij hebben een meer dan geweldige bruiloft bij jullie mogen vieren. De gastvrijheid was top en daar willen wij jullie voor bedanken. Dankzij jullie en al het aanwezige personeel hadden wij een dag om nooit te vergeten.

bruiloft 21 april 2017
Nathalie en Timo Kammerman

Fantastische bruiloft

28 augustus 2016

Wij hebben het fantastisch gehad op onze bruiloft. Dat is grotendeels te danken aan de fantastische locatie, de super bediening en de algehele kwaliteit van Restaurant de Wiemel. Bij deze willen we jullie nog heel erg bedanken voor de gastvrijheid en alles er omheen. We hebben vanuit onze gasten louter positieve geluiden gehoord en we hebben allemaal erg genoten. Ook erg bedankt voor de dinercheque. Deze zullen wij gauw komen uitgeven.

Nogmaals bedankt!

Vincent en Susanne Berghuis

Unieke Trouwlocatie

8 juli 2016

De Wiemel is inderdaad een unieke trouwlocatie. Wij hebben er 20 jaar geleden ons trouwfeest naar volle tevredenheid gevierd en komen geregeld terug om herinneringen op te halen.

 

Hartelijke groet,

Margreet ter Steege

 

Complimenten voor vrijdag 29 april jl.!

3 juni 2016

Wij ( familie Henk en Wineke Hoogeveen) kwamen met 16 personen bij uw restaurant eten. De open haard, de warme chocolademelk met slagroom, de gezellige sfeer, daarna heerlijk gegeten, leuke bediening droegen bij tot een fijne avond!

Een hartelijke groet uit Veendam,
Henk en Wineke Hoogeveen, kinderen en kleinkinderen

 

'Ik Hou van Holland' arrangement

6 februari 2016

Goedemorgen Mieke en personeel. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de fantastische avond gisteren met het 'Ik hou van Holland' spel en het warm buffet. Super organisatie en erg lekker! We zullen jullie programma zeker aanbevelen bij anderen. Fijne dag en hartelijke groet, José en Ben Kuiper

Top toetjes!

19 juli 2015

Zeer tevreden gasten, top toetjes! - Familie Blokland

Fantastische huwelijksdag!

7 augustus 2015

Dank voor de service en de aandacht. Goede berichten over de buffetten en de barbecue. Iedereen heeft zich prima vermaakt. Wij kijken terug op een fantastische huwelijksdag! - Bruidspaar De Vries

Verrast door kwaliteit en vakbekwaamheid

4 augustus 2015

Mijn vrouw en ik hebben gisteravond bij jullie gegeten, met een spaarkaart van AH, we waren verrast door de kwaliteit van eten maar ook door de snelle en zeer vriendelijke vakbekwaamheid waarmee het eten geserveerd werd. Het viel ons tevens op dat de logistiek tussen keuken en personeel ongedwongen en onopvallend verliep terwijl er redelijk wat tafels bezet waren. - Huub Bloemers, Eestergroen.

Vlotte en vriendelijke bediening

4 augustus 2015

We hebben onze verjaardag en ons 45 jarig huwelijk gevierd met 14 personen en wqerden met een amuse verwelkomd rondom de haard. Keurig gedekte tafels. Vlotte en vriendelijke bediening. Ruime en gevarieerde keuze uit 3 gangen menu en wat er op tafel kwam werd door alle gasten geroemd. Gezellig ingericht. Geheel volgens tevoren besproken wensen uitgevoerd. Goed gevulde glazen en een prima prijs kwaliteitsverhouding. Ga zo door! - Jan en Marga Weijtman uit Elp.