Zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen en recepties in een prettige ambiance

Restaurant De Wiemel is de unieke locatie voor het houden van een zakelijke bijeenkomst. Of u een locatie zoekt voor een compleet evenement, vergaderingen of bedrijfsactiviteiten waaronder teambuilding, u heeft er geen omkijken naar. Wij regelen alles tot in de puntjes. 

Voor iedere setting

een passende invulling

Wij kunnen op uw verzoek alle mogelijke audiovisuele middelen voor u regelen. Uiteraard verzorgen wij iedere bijeenkomst tot in de puntjes en denken wij graag mee over een passend programma. De catering wordt helemaal naar wens verzorgd en er is ruime (gratis) parkeer mogelijkheid.
Extra leuk voor de zomer is dat beide zalen beschikken over een bijbehorend terras. Perfect voor bijvoorbeeld de ontvangst van een feest of een borrel na een vergadering. U kunt kiezen voor een van onze arrangementen, maar natuurlijk kunnen we ook een arrangement voor u op maat maken.

Naast dan Restaurant De Wiemel vele mogelijkheden biedt omtrent vergaderingen en zakelijke bijeenkomst, denken we ook graag mee in het toevoegen van een activiteit aan uw event. Misschien maakt dit uw dag net anders en leuker. Soms is het ook goed voor de sfeer om na een lange ochtend/ middag vergaderen een activiteit te doen. We bieden vele opties in indoor en outdoor activiteiten. 

Neem contact op voor meer informatie