Arrangementen

Nieuw: familiedag of bedrijfsuitje met ‘het grote uitdagingsspel’.
Succes gegarandeerd!

Ben jij dit jaar aan de beurt om een leuke dag met je familie of collega’s te organiseren. Dan hebben wij een superdag voor je samengesteld. Iedereen kan hier aan meedoen en je ziet iedereen eens op een andere manier. het kan binnen en buiten plaatsvinden.

12.00 – 13.00 uur ontvangst met 2x koffie / thee / fris en huisgemaakt gebak
13.00 – 15.00 uur ‘het grote uitdagingsspel’
15.00 uur aanvang met een buffet, bestaande uit:
* Mosterdsoep met appel en spek
* Stokbrood en landbrood met boter en kruidenboter
* carpaccio van ossenhaas
* salade van tomaat, mozzarella en basilicum
* gebakken rijst
* kipsate met satesaus en kroepoek
* friet met mayonaise
* gehaktballetjes met zoetzure saus

inclusief 2 consumpties
16.30 uur afsluiten met koffie, thee en nougat

Minimaal 25 personen.
Prijs p.p. € 39,95 all in

 

 

 

 

Ook leuk: Advocaat proeven tussen de koeien bij ‘boerin Agnes’


13.00 uur ontvangst van de gasten met 2x koffie / thee of fris met huisgemaakt gebak
14.00 uur start van de Hamerlandenwandeling (6 km)
15.00 – 16.00 uur Advocaatproeverij tussen de koeien bij boerin Agnes van BZV
16.00 uur vervolg van de wandeling
17.00 uur aankomst bij De Wiemel en aperitief
17.30 uur aanvang buffet of diner en onbeperkt drankjes
20.00 uur afsluiten met een kop koffie of thee

Prijs p.p. vanaf € 57,50 all in

Minimaal 20 personen.

 

 

 

Zaterdag 2 april een extra Wijn- & spijsavond

Op zaterdag 2 april 2022 vindt er een speciale wijn- & spijsavond plaats in Restaurant De Wiemel. Voor slechts € 57,50 per persoon kunt

Aanvang van van deze gezellige Wijn- & Wildavond is 18.30 uur en we verwelkomen u met een heerlijk glas bubbels. u genieten van een heerlijk 6-gangen diner met daarbij passende wijnen per gang.

Het menu 

Amuse: Pancake met lenteui, gerookte zalm en creme fraiche
***
Carpaccio van ossenhaas met Parmenzaanse kaas en een hartige crouton.
***
Tartaartje van vis met dille en kappertjes op bladerdeeg.
***
Lamskotelet met een jus van honing en thijm.
***
Pecorino olijven, Brin de Paille en Manchego d.o.p. met dadels en notenbrood.
***
Mangobavarois gevuld met melkchocolade en gedecoreerd met merinque en hazelnootjes.

Het complete arrangement kunnen we u aanbieden voor slechts € 57,50 per persoon. Bovendien ontvangt u op deze avond een interessante korting op de themawijnen, verkrijgbaar bij De Slijterij uit Borger.
Mocht u geen wijn drinken dan kost het menu € 47,50 en houdt u niet van het menu maar uw tafelgenoten wel, neemt u dan zelf telefonisch contact met ons op om een menu samen te stellen.

vol!

 

Ofyr

Het nieuwe buiten koken

OFYR is dé nieuwe manier van buiten koken & grillen. Het unieke design maakt de OFYR tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede platte rand die tevens fungeert als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit waardoor de OFYR meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

Gezellig samenzijn met vrienden of familie

Net als traditioneel kampvuur brengt de OFYR mensen samen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een diameter van vier meter behaaglijke warmte af waardoor ook ’s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. De OFYR nodigt dus uit om gezamenlijk met vrienden of familie mooie lange avonden te beleven in onze tuin op  terras.

 

Ofyr buffetten

Kerstmarkt voor bedrijven, stel uw eigen kerstpakket samen.

De Kerstmarkt is ieder jaar weer een daverend succes. Het is niet alleen een gezellig evenement aan het einde van het jaar, maar meteen een uniek geef moment van het kerstgeschenk!

In de gezellige decembermaand organiseert Gasterie De Wiemel sfeervolle kerstmarkten inclusief borrel, diner of buffet. Tijdens deze kerstmarkt kunnen al uw genodigden een eigen kerstpakket samenstellen. De kerstmarkt is geschikt voor kleine en grote groepen, tot wel 200 gasten. Dit is een speciale en vooral persoonlijke manier om een jaarlijks kerstgeschenk te geven. De combinatie, van het kerstcadeau en de gezellige kerstviering met bijvoorbeeld uw collega’s, maakt het uitje compleet. Geen standaard kerstpakket meer, maar een zelfgekozen cadeau pakket onder het genot van een gezellig samenzijn.

Tijdens het aperitief en tussen de gangen door, kunnen de genodigden hun eigen cadeautjes uitzoeken. De waarde van het kerstpakket ontvangen uw genodigden in de vorm van muntjes bij binnenkomst in een kerst tasje. De muntjes vormen het betaalmiddel waarmee iedereen het eigen kerstpakket samenstelt bij een reeks gezellige en diverse kraampjes.

Op de kerstmarkt staan verschillende ondernemers uit de omgeving. Er zijn kramen met zoete en hartige delicatessen, wijnen en bier, standjes met sieraden en accessoires, boeken, kook- en bakproducten, beauty producten, home & living, gereedschap, kleding en noem maar op. Er is volop keuze bij de kerstmarkt van Gasterie De Wiemel kerstmarkt!

Trouwbeurs De Wiemel

Zondag 2 oktober 2022

GASSELTE – Bij Restaurant De Wiemel aan de Gieterweg 2 in Gasselte vindt op zondag 16 januari 2022 de vijfde editie van de Bruidsbeurs plaats. Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen bruidsparen zich oriënteren op alles dat te maken heeft met trouwen en bruiloften.

De Wiemel is een perfecte trouw locatie. De sfeervolle, landelijk en romantische uitstraling van De Wiemel is een prachtige toevoeging aan je trouwdag. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het restaurant de beurs organiseert, samen met andere ondernemers uit de regio. Het is een bewuste keuze om het evenement na de zomervakantie te houden, vertelt Mieke Wubben.

“Wij hebben het gevoel dat tijdens de vakantie de meeste huwelijksaanzoeken worden gedaan. Wanneer mensen de beurs bezoeken, zit alles nog vers in het geheugen en dat maakt de voorpret alleen maar groter. Alle leveranciers die te maken hebben met bruiloften, zijn 6 september bij ons aanwezig om bezoekers te laten zien wat de mogelijkheden zijn.”

Bijvoorbeeld aanbieders van bruidskleding – inclusief kleine modeshows – en dj’s, maar ook op het gebied van bruidstaarten, vervoer, boeketten en fotografie. Ook zijn er demonstraties, zoals van bruidskapsel. Mieke: “We proberen het totaalplaatje te bieden. Het is de vijfde keer dat we de Bruidsbeurs organiseren,  het is best spannend.” Toegang is gratis!. Onder de bezoekers wordt een cheque van 250 euro verloot, die weer ingeleverd kan worden bij een leverancier van de beurs, naar keuze. Zie ook de Facebook pagina van Restaurant De Wiemel.

De Wedding proffesionals die op de beurs staan zijn:

 • Bruidsmode
  www.Charina.nl
 • Fotograaf
  www.PixelUs.nl
 • Trouw locatie
  www.RestaurantDeWiemel.nl
 • Make up en haar
  www.fabuleushaaridee.nl
 • Trouwauto
  www.ariena’sweddings.nl
 • Muziek
  www.BruiloftDj.nl
 • Bloemist
  www.bloemstylisteHeleen.nl
 • Taart of Sweet Tables
  www.LisettesTaarten.nl en www.bakkerjob.nl
 • The Laughbooth
  www.thelaughbooth.nl
 • Trouwpakken op maat
  www.DeStijlmeester.nl
 • Trouwambtenaar
  www.JullieMoment.nl
 • Dansschool
  www.dansschoolpoelman.nl

 

Op deze website vindt u veel informatie, maar graag willen wij nog eens benadrukken dat het verzorgen van een feest maatwerk blijft. Uw persoonlijke wensen staan altijd voorop en zijn leidend voor de definitieve invulling.

Onze doelstelling is om binnen ieders budget een passend feest te verzorgen. In een persoonlijk gesprek komt dit het beste tot zijn recht.

Geef door dat je komt!