Menukaart
Voor bij de borrel:
Stokbrood met kruidenboter, 2 soorten tapenades | 6,25 |
Mediteraans plateau met diverse vleeswaren en kazen | 19,50 |
Portie bitterballen, 8 stuks | 6,75 |
Portie kipnuggets, 8 stuks | 6,95 |
Nachos | 7,75 |
Soepen met brood en boter:
Drents mosterdsoep met appel en spek (kan vegetarisch) | 6,95 |
Soep van de dag | 6,95 |
Broodjes: stokbrood (wit) of landbrood (bruin)
Gerookte zalm met een dille mayonaise | 11,95 |
Carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas en een balsamico-dressing | 10,75 |
Parmaham, Parmenzaanse kaas, komkommer, tomaat en salade | 9,95 |
2 kroketten met mosterd | 8,95 |
Focaccia met hummoes en oude geitenkaas | 9,95 |
Tosti met ham en kaas | 4,75 |
Warme gerechten:
Uitsmijter ham en kaas | 8,95 |
Pannenkoek naturel | 7,50 |
Pannenkoek spek | 9,50 |
Patat met frites, mayonaise en salade:
kinderplate met koket of kipnuggets | 9,50 |
Eendenborstfilet met jus van honing en tijm | 23,95 |
Varkenshaas met een champignonsaus | 19,95 |
Wiemelsteak met pepersaus | 23,25 |
Vis van de dag met witte wijnsaus | 21,95 |
Schnitzel met gebakken ui, spek en champignons | 19,95 |
Desserts:
Huisgemaakt appelgebak met slagroom en vanillesaus | 3,95 |
Cheesecake salted caramel Marble met slagroom en vanillesaus | 4,25 |
Kinderijsje | 4,00 |
Dame blanche | 7,75 |
Coupe Wiemel 3 soorten vruchtensorbet) met slagroom | 7,75 |
Creme Brullee met vanille ijs en slagroom | 7,75 |
Frappuccino (ijskoffie) | 7,75 |
Voor bij het aperitief:
Stokbrood met kruidenboter, 2 tapenades (V) | 6,95 |
Mediterraans plateau met diverse vleeswaren en kazen(voor 2 personen) | 19,50 |
Nachos (tortillachips gegratineerd met kaas, sour cream & salsasaus (V) | 7,75 |
Voorgerechten (met stokbrood en boter):
Rundercarpaccio met verse Parmenzaanse kaas en een hartige crouton. | 11,95 |
Een salade met gebakken geitenkaas, suikerbrood crouton, appels en een mosterd-honingdressing. (V) | 11,75 |
Carpaccio van rode biet met een eendeborstfilet en frambozendressing | 11,50 |
Zwarte rijst salade met gerookte forel en een dille-mayonaise. | 10,75 |
Pancake met gerookte zalm en een wasabi mayonaise | 12,50 |
Korst met lauwwarme procureur van hert, venkel en een vruchtencompote | 11,95 |
Soepen:
Huisgemaakte soep van de dag | 7,25 |
Drentse mosterdsoep met appel en spek. (V) | 7,25 |
Hoofdgerechten:
Wiemelsteak met een pepersaus | 23,45 |
Mediteraanse Quiche met een gevulde courgette en paprikasaus (V) | 20,25 |
Gebakken eendenborst met een saus van blauw en rood fruit | 24,25 |
Schnitzel met gebakken ui, spek en champignons | 19,95 |
Gebakken schelvis met een witte wijnsaus | 22,95 |
Gebakken hertenbiefstuk met een saus van preisselbeeren | 23,45 |
Gebakken varkenhaas met een champignon roomsaus | 20,95 |
Nagerechten:
Vanille ijs en slagroom met room advocaat van ‘boerin Agnes’. | 7,95 |
Creme brullee met vanille ijs en slagroom. | 7,95 |
Chocolademousse met kletskoppen en slagroom | 7,95 |
Cheesecake salted caramel Marble met witte chocolade-frambozen ijs. | 7,95 |
Frappuccino (ijskoffie) met slagroom. | 7,95 |
Coupe Wiemel; 3 soorten vruchtensorbet met vers fruit en slagroom. | 7,95 |
Kaasplankje. | 10,45 |
Kindermenu:
Tomatensoep met soepballetjes | 4,50 |
Kipnuggets, kroket of schnitzel met frites, mayonaise en appelmoes | 9,50 |
Kinderijsje met een verassing | 4,50 |
De prijs van een kindermenu geldt voor kinderen tot 12 jaar!
Huisgemaakte tomaten-paprikasoep met creme fraiche gebakken varkenshaas met champignon roomsausdessert van de chef |
29,95 |