Afhaalmenu 3 gangen diner


Na de persconferentie van 25 januari bepalen wij of we de afhaal weer opstarten. we hopen natuurlijk dat we open mogen!!!

 

Dek je tafel maar alvast, Restaurant de Wiemel verzorgt uw 3 gangen diner voor thuis!

Zoals u weet heeft de regering weer nieuwe maatregelen getroffen in de strijd tegen het COVID-19 virus. U kunt bij ons prima terecht op 1,5 meter en volgens alle richtlijnen van het RIVM  maar we begrijpen dat niet iedereen zomaar uiteten durft.  Gelukkig kunt u bij de Wiemel  afhalen!

Hoe werkt het?

De gezondheid van onze gasten staat voor ons voorop en we willen fysiek contact daarom zoveel mogelijk vermijden. Uiteraard willen we u de goede service blijven bieden die u van ons gewend bent. U kunt aangeven hoe laat u de bestelling wilt halen, u komt gewoon via de voordeur binnen en neemt plaats aan een aangewezen tafel in het restaurant.  Wij komen bij u voor het betalen (draadloos pinnen of gepast contant geld) en geven van de bestelling.

Onze gerechten worden warm meegegeven en zijn nog ongeveer een uur warm na vertrek. U kunt het eventueel  opwarmen in de oven op max. 100 graden. Dan is het weer opnieuw warm en blijft de kwaliteit hetzelfde.

We hopen dat u thuis kunt genieten van ons heerlijke 3 gangenmenu!

Bestelinformatie

U kunt gebruik maken van ons keuzemenu op vrijdag tot en met zondag. Bestellen kan via info@restaurantdewiemel.nl of 0599-564725. U kunt bestellen tot 16:30 en afhalen van 17.00 – 19.00.