Nieuws

TROTS: we behoren tot de top 3 van de mooiste trouwlocaties in Drenthe!

Toptrouwlocaties heeft onlangs de Top 10 populairste trouwlocaties van Nederland en provinciale top 3’s bekend gemaakt. Met veel trots mogen we u vertellen dat wij met onze trouwlocatie tot de top 3 van Drenthe zijn verkozen. Een trouwlocatie uitzoeken is natuurlijk enorm speciaal! Het moet de droomlocatie van het bruidspaar zijn, waarbij aan alle facetten voor een uniek feest is gedacht.


Waarom bruidsparen voor Gasterie De Wiemel in Gasselte kiezen?
Vaak horen we dat de tuin met enorme vijver, het prieeltje en de terrassen belangrijk zijn voor de bruidsparen die voornamelijk buiten hun bruiloft vieren. De knusse, romantische sfeer binnen met toch veel ruimte geeft vaak doorslag voor bruidsparen die het grotendeels binnen vieren. We zijn blij met de goede verhalen over onze diners en de bediening.

Trouwlocatie in Drenthe
We proberen jullie online alvast een beeld te geven van onze trouwlocatie. Liever nodigen we jullie uit voor een rondleiding. Neem gerust contact met ons op om een rondleiding te plannen én er achter te komen of Gasterie De Wiemel jullie perfecte huwelijkslocatie is.

Lees meer over onze trouwlocatie

Wijn & Wild avond

op 6 november

Op 6 november 2020 vindt er een bijzondere wijn- & wildavond plaats in Restaurant De Wiemel. U kunt genieten van een heerlijk 6-gangen diner met daarbij passende wijnen per gang.

Onder deskundige begeleiding van Frits van der Sloot, Vinoloog bij Verbunt Wijnkopers, proeven we elke gang passende wijnen.

Aanvang van deze gezellige wijn-spijs avond is 18.30 uur, waarbij we u verwelkomen met een heerlijk glas bubbels.

Het complete arrangement kunnen we u aanbieden voor slechts € 57,50 per persoon. Daarnaast ontvangt u op deze avond een interessante korting op de themawijnen, verkrijgbaar bij De Slijterij uit Borger.

Lees meer

Het kerstprogramma

is bekend

Hierbij willen wij u graag op de hoogte brengen van ons kerstprogramma.
Ons programma ziet er als volgt uit:

25 december. Middagdiner € 37,50 p.p. aanvang 14.30 uur
25 december. Avonddiner € 37,50 p.p. aanvang 19.00 uur
26 december. Middagdiner € 37,50 p.p. aanvang 14.30 uur
26 december. Avonddiner € 37,50 p.p. aanvang 19.00 uur

Wij bieden u dit jaar een keuzemenu aan. Als u reserveert en de menu’s doorgeeft voor 5 december dan krijgt u € 2,50 vroegboekkorting per kerstmenu. 

Bekijk het menu

Diner- dansant

Vrienden van Combo Time & Restaurant de Wiemel

Op vrijdag 13 oktober 2017 organiseren wij een speciale avond voor de vrienden van Combo Time & Restaurant de Wiemel!

Zoekt u naar een unieke combinatie van entertainment? Zowel op het gebied van eten & drinken als op muzikaal gebied? Dan is een ‘diner-dansant’ de perfecte manier! Wij verzorgen bij binnenkomst voor een prettig achtergrondmuziekje, terwijl u geniet van een welkomstdrankje. In de loop van de avond wordt er een fantastisch koud, warm en dessertbuffet geserveerd. Tussen de gangen door bieden wij de gelegenheid om heerlijk te dansen, te genieten van de muziek of het optreden van de band COMBO TIME te bewonderen.

Meer informatie

Nieuw Trouwprieel

Romantisch

Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuw Trouwprieel. We hopen dat we vele gelukkige stelletjes onder ons prieel mogen ontvangen.

Bij Restaurant De Wiemel kan de gehele trouwdag gevierd worden. De trouwceremonie kan, zowel binnen in onze gezellige en intieme zaal als buiten in de besloten zitkuil in ons nieuwe trouwprieel, worden voltrokken. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op 1 van onze 3 terrassen. Onze prachtige tuin met grote vijver zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto’s.

Trouwen bij Gasterie De Wiemel