Menukaart

Voor bij de borrel:

Stokbrood met kruidenboter, 2 soorten tapenades 6,95
Mediteraans plateau met diverse vleeswaren en kazen 19,50
Portie bitterballen, 8 stuks 6,75
Portie kipnuggets, 8 stuks 6,95
Nachos 7,75

Soepen met brood en boter:

Drents mosterdsoep met appel en spek (kan vegetarisch) 7,25
Soep van de dag 7,25

Broodjes: stokbrood (wit) of landbrood (bruin)

Gerookte zalm met een dille mayonaise 11,95
Carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas en een balsamico-dressing 10,75
Parmaham, Parmenzaanse kaas, komkommer, tomaat en salade 9,95
2 kroketten met mosterd 8,95
Focaccia met hummoes en oude geitenkaas 9,95
Tosti met ham en kaas 4,75

Warme gerechten:

Uitsmijter ham en kaas 8,95
Pannenkoek naturel 7,50
Pannenkoek spek 9,50

Patat met frites, mayonaise en salade:

kinderplate met koket of kipnuggets 9,50
Eendenborstfilet met jus van honing en tijm 24,25
Varkenshaas met een champignonsaus 20,95
Wiemelsteak met pepersaus 23,45
Vis van de dag met witte wijnsaus 22,95
Schnitzel met gebakken ui, spek en champignons 19,95

Desserts:

Huisgemaakt appelgebak met slagroom en vanillesaus 3,95
Cheesecake salted caramel Marble met slagroom en vanillesaus 4,25
Kinderijsje 4,50
Dame blanche 7,95
Coupe Wiemel 3 soorten vruchtensorbet) met slagroom 7,95
Creme Brullee met vanille ijs en slagroom 7,95
Frappuccino (ijskoffie) 7,95

Voor bij het aperitief:

Stokbrood met kruidenboter, 2 tapenades (V) 6,95
Mediterraans plateau met diverse vleeswaren en kazen(voor 2 personen) 19,50
Nachos (tortillachips gegratineerd met kaas, sour cream & salsasaus (V) 7,75

Voorgerechten:

Rundercarpaccio met verse Parmenzaanse kaas en een hartige crouton. 11,95
Een salade met gebakken geitenkaas, suikerbrood crouton, appels en een mosterd-honingdressing. (V) 11,75
Carpaccio van rode biet met een eendenborstfilet en frambozendressing 11,50
Zwarte rijst salade met gerookte forel en een dille-mayonaise. 10,75
Pancake met gerookte zalm en een wasabi mayonaise 12,50
Bodem van korst met pulled porc, venkel en een vruchtencompote 11,95

Soepen:

Huisgemaakte soep van de dag 7,25
Drentse mosterdsoep met appel en spek. (V) 7,25

Hoofdgerechten:

Wiemelsteak met een pepersaus 23,45
Vegetarische schotel met tortilla's, groenten, rijst en falafal (V) 20,25
Gebakken eendenborst met een saus van blauw en rood fruit 24,25
Schnitzel met gebakken ui, spek en champignons 19,95
Gebakken kabeljauw met een mosterdsaus 22,95
Gekonfijte eendenbout met een just van honing en tijm 23,45
Gebakken varkenshaas met een champignon roomsaus 20,95

Nagerechten:

Vanille ijs en slagroom met room advocaat van ‘boerin Agnes’. 7,95
Creme brullee met vanille ijs en slagroom. 7,95
Chocolademousse met kletskoppen en slagroom 7,95
Cheesecake salted caramel Marble met witte chocolade-frambozen ijs. 7,95
Frappuccino (ijskoffie) met slagroom. 7,95
Coupe Wiemel; 3 soorten vruchtensorbet met vers fruit en slagroom. 7,95
Kaasplankje. 10,45

Kindermenu:

Tomatensoep met soepballetjes 4,50
Kipnuggets, kroket of schnitzel met frites, mayonaise en appelmoes 9,50
Kinderijsje met een verassing 4,50

De prijs van een kindermenu geldt voor kinderen tot 12 jaar!

Mexicaanse bonensoep met créme fraiche.

Varkenshaas met een champignon saus.

Dessert van de chef

29,95